13. marraskuuta 2008

Musiikkia tulitaistelussa

Hankin sitten uuden kännykän joka toimii hienosti myös mp3 soittimena. Olin ensin innoissani ominaisuudesta kuunnella lempimusiikkiani matkalla paikasta toiseen. Pian kuitenkin huomasin kaipaavani ympäristön ääniä, hiljaisuutta sekä huomoita joita pystyin tekemään ympäristöstäni. Kaipasin aivoriihtäni joka pyörii päässäni jatkuvasti pyöritellen ideoita ja kokemuksia.

Silti se on hieno laite, pidän erityisesti handsfree ominaisuudesta sekä soittoäänestä ja muista monipuolisista toiminnoista. Mikä parasta silloin kun haluan paeta ajatuksiani ja ympäristöäni voin kuunnella musiikkia. En silti tule ikinä käyttämään kyseistä toimintoa tavaksi asti.

Kävin katsomassa uuden James Bond elokuvan. Se oli yllättävän hyvä, pidän tästä uudesta näyttelijästä. Myös suunnasta minkä Bond elokuvat ovat ottaneet. Hahmo on nyt paljon syvällisempi, traagisempi.

Opiskelijayhdistyksen vaalit ovat ovella. Ennen niitä on Opiskelija-Allianssin liittokokous turussa huomisesta ensi viikon alkuun. Matka sisältää ilmaisen majoituksen ja risteilyn lopuksi. Pitäisi hoitaa kolmea kiireellistää rautaa tulessa samaan aikaan. Pelkään epäonnistuvani.

Olen saanut sitkeän nuhan/flunssan. Kurkku on ärtynyt, nenä vuotaa. Hmm.. ajattelin taas perustaa uuden sivublogin: Kryptisiä mietteitä.. Näitä blogeja alkaa olla jo aika liikaa. Se vain auttaa minua pitämään asiat koossa, jossain järjestyksessä. Ne eroavat kaikki teemoiltaan hieman, tarpeeksi kuitenkin ollakseen perusteltuja.



Päässäni soi: "Soittoääneni"
Mieliala : Juna ja kolmeen haarautuva rata
äänimaailma: "*tuut* *tuut* "Moi mä täällä, pitäis..""
lainaus: "Suurieleiset puheet"
Juoma: Vesi


Ei kommentteja: