21. heinäkuuta 2010

Vuoden odotetuin tapahtuma

Se tapahtuma mihin saatananpalvojat kokoontuvat urhaamaan wowittajia ja juomaan bleach kopioiden verta. Ropeconin uhrimenot alkavat tänä perjantaina ja loppuvat sunnuntai iltapäivällä.

Selkeyden vuoksi kyseessä on siis joka vuotinen suomen massiivisin roolipelitapahtuma ja ei, kyseessä ei ole mikään stnan nettiroolipelitapahtuma vaan sitä aitoa kamaa eli paperi-, lauta-, kortti- ja liveroolipelaamista. Eikä se myöskään ole pelkkää pelaamista.

Ohjelmaan mahtuu mm. live-tetristä, Tanssiharjoituksia, Valokuvastudio cosplay puvuille, ritarisormustyöpaja, vampyyrihammastyöpaja, Grimmin kauheimmat sadut, Kauhujen keittiö - esitelmä tapahtumien ruokahuollosta, runolauluja pitkän kaavan mukaan ja hulluja tiedemiehiä todessa ja fiktiossa. Tottakai mukana on kattava tarjotin erilaisia roolipelejä larpeista korttipeleihin.

Loppujen lopuksi coni on ystävien tapaamista mieluisan aktiviteetin parissa.

Iltaisin osa conikansasta vaihtaa viihteelle ja painuu ylihintaiseen kanttiiniin, lähikuppilaan tai istuskelemaan nurtsille juoman kanssa tai ilman, ellei jatka pelaamista sisätiloissa. Iltaisin on myös sauna. Monet menevät lataamaan akkuja seuraavaa päivää varten. Conissa ei ole hetkeä jolloin ei näkisi ihmisten pelaavan tai pitävän hauskaa.

Vuoden paras tapahtuma odottaa ottajaansa ^^ raportti kaikesta nähdystä sunnuntain jälkeen.


Päässäni soi: Ropecon teema
Mieliala: Kuolaavan syntinen
äänimaailma: “IIIK, itikka”
lainaus: “Onneksi vain kerran vuodessa on, Ropecon
Juoma: Koff

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hi, I look forward to seeing you on friday. Ropecon, I cannot wait to see you there. I wonder if you will be able to find me ;D

-anon

Unknown kirjoitti...

Hi, I look forward to see you too who ever you are, mysterious person :D I may or may not find you, oh the excitment of not knowing.