29. syyskuuta 2008

Sateenkaaren tuolla puolen...

Unelmia, asioita joita haluan tehdä.. Ne tuntuvat niin kliseisiltä ja arkisilta ja silti ne ovat juuri niitä asioita joista unelmoida iltaisin ennen nukkumaan menoa.

Haluan suorittaa opintoni kunnialla loppuun asti, saada hyviä arvosanoja ja stipendin. Haluan osoittaa etteivät ne monet ihmiset jotka uskoivat minun epäonnistuvan, ole oikeassa.

Roolipelaaminen paperilla on suuri intohimoni. Haluan tarjota pelissäni olijoille unohtumattomia hetkiä, rakastumista heidän hahmoihinsa ja suuria tunteen purkauksia. Heidät täytyy saada miettimään moraalisia valintoja ja elämän suuria kysymyksiä.

Toivon herääväni jonain aamuna omasta kodistani (En vuokra-asunnosta joka muistuttaa radioaktiivista ongelmajäte-aluetta) elämänkumppanini vierestä, kävellä persoonallisesti sisustetun olohuoneeni poikki keittiöön jonka kaapit ovat täynnä aamuisia herkkuja tonnikalan sijasta. Lähteä iloisesti pyörällä työpaikalleni jossa saan toteuttaa itseäni ja jossa työni tunnustetaan.

Unelmoin pystyväni vaikuttamaan ympäristööni poliittisesti ja omien päätösteni pohjalta. Oli se sitten paikallinen valtuusto tai taloyhtiön kokoukset (ehkä omille taloillekin tehdään joskus sellaiset).

Ajatukseni haluan joskus kirjaksi, runovihkoksi tai nauhoitteiksi. Ei välttämättä muita varten, vaan jotta voin itse niitä selailla lämmöllä.

Leikittelen usein ajatuksella omasta pienestä yhteisöstä.. Jonka olen itse laittanut alulle. Joku mistä pidän, väliltä Teekupit ry ja Suomen paperiroolipelaajat tai Liberaalisti ideoivat maitokannut.

Tuudittaudun ajatukseen lämpimistä ystävistä jotka tulevat aina aika ajoin teelle tai grillijuhliin.

Näen sieluni silmin lapset jotka lähtevät aamuisin kouluun, lapsenlapset jotka hieman vierastaen kuuntelevat tylsiä juttujani kohteliaisuudesta ruokaa odotellessa.

Sateenkaaren toinen puoli on kaukana, ja vaikka sinne kävelisi niin sateenkaari vain jatkuu, koska se on pyöreä (Jos olette ikinä nähneet kuvaa sateenkaaresta ilmasta käsin). Aina on sateenkaaren toinen pää. Matka tuntuu välillä toivottomalta, eikä tietä perille näy.. Kun et enään jaksa kävellä sateenkaaresi päähän, sateenkaari jää, vaikka sinä et.



Päässäni soi: "Somewhere over the rainbow, blue birds fly.. Birds fly over the rainbow.. why them? oh why cant I?"
Mieliala : Moody Purple pirtelö
äänimaailma: *tsirp* *tsirp* "hattaroita"
lainaus: "Amor Vincit Omnia" <- ikävä kyllä, ei en ole löytänyt elämäni rakkautta.
Juoma: Shotti (Ei tänään)


Ei kommentteja: