6. syyskuuta 2008

Idolit kahvilla liekkisateessa

Kävin sitten Idols karsinnoissa (TADAAA!!) ..kannustamassa Roosaa joka oli laulamassa. Siisti tunnelma mutta paljon odottelemista. Roosa ei ikäväkseni päässyt läpi mutta oli mukava hengata.

Opin joka päivä uutta Roberts Coffeessa. Tänään opin vaahdottamaan maitoa manuaalisesti (ennen tein sen automaattisen koneen kautta). Huomasin ettei aikani oikein riitä paljoa muuhun TETin takia. Työni muuttuu mielekkäämmäksi joka päivä.

Tapasin Valtterin ja puhuttiin pitkästä aikaa kunnolla paskaa. Paskan puhuminen (a.k.a. Syntyjen syvien väitteleminen) on erittäin mielekästä kun on oikea ihminen kenen kanssa puhua. Haluaisin tehdä sitä enemmänkin.

Kävin katsomassa rakettien SM kisoja keskustassa Roosan, Pyryn ja Antin kanssa. Ne olivat hienoja kuten ilotulitukset yleensäkin. Istuessamme niitä ihailemassa 18 tyttö tuli kysymään kännykkää jotta voisi soittaa. Paljastui että hän asuu porvoossa ja ainoa tapa päästä kotiin oli löytää ystävät jotka hän oli hukannut. Lähdin auttamaan häntä jättäen ystäväni istumaan. Ohjasin hänet paikkoihin minne hänen piti mennä ja yritin lohduttaa kun hän itki. Ihmisiä pitää auttaa heidän heikkoina hetkinään. Lopulta hän löysi kännykkäni avulla ystävänsä.



Päässäni soi: "Darude - Sandstorm (wanha)"
Mieliala : Astral level in Darkness
äänimaailma: *PUM* *RÄTIRÄTI* "Onko tupakkaa?" "Haloo?!"
lainaus: "Olet taivaan lahja", "En ymmärrä"
Juoma: Karpalo


Ei kommentteja: