13. elokuuta 2008

Sisäfile

Kuulin toissapäivänä että kämppikseni on joutunut sairaalaan keuhkokuumeen takia :( Joudun olemaan siis yksin tässä kämpässä jonkin aikaa. Toisaalta onko se sitten niin huono juttu loppujen lopuksi? Voi ainakin olla miten haluaa.

Roosa tosin oli hieman allapäin Pyryn kohtalosta. Olin minäkin surullinen mutta häneen se näytti vaikuttavan paljon enemmän.

Noh, kaappiini oli jumittunut porsaan sisäfile joka oli pian vanhenemassa (Jos kysytte millä varoilla ostin sisäfileen niin sain sen mutsilta). Puolen kilon lihan syöminen yksin ei oikein hotsittanut joten soitin Heidille. Sovittiin että illalla syödään hyvin sisäfilettä ja pottumuusia. Illalla sitten tavattiinkin ja jubailtiin kaikkee hauskaa jonkin aikaa.

Heidi kertoi tehneensä benji hypyn, asia joka pitäisi jokaisen joskus kokeilla luulen ma :D Hänen poikaystävänsä on kuulemma ollut viime aikoina suorastaan raivostuttava. Kuultuani perustelut en voinut muuta kuin olla samaa mieltä. Toivon tietenkin että kaikki kääntyisi parhain päin mutta toisaalta ei kannata jatkaa jotain mitä ei ole. Btw, jos Heidi satut ikinä lukemaan tätä etkä pidä siitä että mainitsin sinut tässä blogissa niin ota yhteyttä ^^

Tapasin myös Sampon ja Lauran, nykyään iloisen parin. Sampo tarjosi minulle erittäin hyvää teetä. Me puhuimme tulevasta roolipelikamppanjastani joka käynnistyy näillä näkymin 30. päivä. Hän lupasi auttaa minua maailman luomisen kanssa josta olen erittäin otettu ja kiitollinen.

Sain tänään jo pari tiedustelua tästä kämpästä ^^ Ihanaa, saadaan pian kolmas ihminen tänne. Asiat tuntuvat menevän hyvään suuntaan.

Huomasin vain tänään että rahani ovat siirtyneet säästötililleni tai jotain ja tarvitsen ne laskujen maksamiseen --'

Jatkan täällä siivoilemista. Valtteri tulee käymään piakkoin.



Päässäni soi: "Nightwish - I Wish I Had an Angel"
Mieliala : Varovaisen optimistinen
äänimaailma: *Hiljaisuus*
lainaus: "Kännykkäni sanakirjan mielestä nimesi on Läiski"


Ei kommentteja: