20. elokuuta 2008

Valvottuja öitä

Löysin Ropeconista pari uutta ystävää, vanhoja tuttuja naamoja uudella tavalla. Kooma ja Kai olkoom heidän nimensä tässä blogissa. Kooma on jännittävä persoona ^^ Piristää päivää kun vain näkee sen lärvin. Hän on kykenevä sekä leikin laskuun ja vakaviin keskusteluihin. Aikani ei ole vielä kertaakaan tuntunut olevan liian pitkä hänen seurassaan. Hänellä riittää juttua kerrottavaksi uskomattomasti. Kai on mukava ja pirtsakka olento hauskalla naurulla varustettuna. Molemmilla on loistava huumorintaju^^

Vastaanotin toissapäivänä varmasti mukavimman kämppisehdokkaan. Toivomme kämppikseni kanssa että hän tulisi asumaan kanssamme. Toinen potentiaalisesti hyvä ehdokas on tulossa tänään. Tapasin lyhyesti myös Kain ja Kooman. Juotiin lyhyesti teetä ennen lähtöäni Roosa luokse. Tehtiin Roosan kanssa ruokaa ja hengattiin katsoen televisiota hiljaisesti. Se oli rentouttavaa. Myös ilahduttavaa löytää uusia hengaustapoja (En ainakaan muista ikinä vain katsoneeni hiljaa televisiota hänen kanssaan). Jäin yöksi ja lähdin aamulla.

"Ilmat ovat muuttuneet kylmiksi" huomasin sieltä poistuessani t-paidassa.

Kooma ja Kai tulivat taas käymään. Saimme hienon idean hengata koko päivän ja yön. Kävimme kaupassa, juttelimme niitä näitä ja vähän vakavempiakin. Katsottiin kauhuelokuva ja tehtiin ruokaa. Välillä halattiin ja meno jatkui. Impulsiivinen sekoilu piristää aina kummasti yötä. Käytiin vielä kuukävelyllä. Sen jälkeen nukkumaan.

Loukkasin keskisormeni, enkä pysty kirjoittamaan sillä.

Pyry löysi itsensä kotiin. Ei olla hengattu paljoa.

Tämän kertainen saarna/opetus:
"Ihmisellä pitää olla neljä erillistä elämää. Perheelle yksi elämä, ystäville toinen, itselle kolmas ja rakkaalle neljäs. Niiden pitäisi olla erillään toisistaan ja jokaiselle pitäisi löytyä yksityistä aikaa mihin toisen elämän elementit eivät tule."



Päässäni soi: "Viikingit"
Mieliala : Valoisa ja pelokas at the same time
äänimaailma: *töks* ÄÄÄÄÄÄKS *töks* LOPETA "hihihi" *Kops*
lainaus: "Puput ei osaa kiivetä!"


Ei kommentteja: