24. elokuuta 2008

Taiteilua & Kontaktia

Taiteiden yö tuli taas helsinkiin. Tietenkin sinne oli mentävä. Oli hauskaa, poukkoiltiin ympäri stadia mones porukas. Näin Kain ja Kooman (luonnollisesti), Roosan, Antin, Zachin, Mirvan, Annin, Paulin, Khaon, Heidin, Ellan, Hannan ect. Ja oli hauskaa. Juteltiin mukavia loppuillasta kaisaniemessä. Kooman hattu putosi. Mentiin edellämainitun ja Kain kanssa sitten tänne kivikkoon yöllä. Hetket oli tummat ja menimme nukkumaan pian.

Jatkoin hengaamista KoomaKai yhdistelmällä seuraavana päivänä aina siihen asti kunnes piti lähteä pelaamaan Munchkinia. Pitkät lauseet on kivoja. Anni, Pauli ja Elisa olivat mukavaa seuraa. Hengattiin ja juteltiin koko päivä. Uusia jutustelun muotoja on yllättävää löytää näin myöhäisessä vaiheessa nuoruutta.

Illalla käveltiin ja jubailtiin. Piti lähteä kämpille ottamaan vastaan KoomaKai (Olisi varmaan helpompaa jos viittaisin heihin vain K&K). Sitten onkin jo tämä päivä jolloin Roosa ja Antti tulivat Pyryn kanssa. Jaja... huhhuh mikä kolmipäiväinen

Ei mitään tähdellistä siis mutta ainakin on ollut suorastaan erinomaista aikaa

Kun on liian hauskaa niin sitä helposti ylittää omat resurssinsa.. Joudun avaamaan ison oven ensi viikolla. Työharjoittelu alkaa.. Tähän ei laskeuduta jaloilleen.

Huomasin olevani osa nelipalaista palapeliä.. Kaikilla erilaiset liittymäkohdat ja muodot.. Silti tehty samasta pahvista ja liisteristä. Helppo samaistua.

Ajatukset juoksevat tätä kirjoittaessani nopeasti päässäni ja kirjoitukseni on varmasti ihanaa luettavaa. Ei voi mitään, pitää kirjoittaa useammin, ehkä.



Päässäni soi: "Turskat"
Mieliala : On sumuista ja vaikka näen ison vuoren, en ole huomaavinani..
äänimaailma: *blabla* hahaha *blabla* *töks*
lainaus: "Sisältää Turskaa, turskaa ja turskaa."
Juoma: Salmiakkikossu


Ei kommentteja: